10 okt. 2023

Zo kom je binnen no-time van je vieze tuintegels af

De zon laat zich zien, de vogels fluiten, je wilt naar buiten om van jouw tuin te genieten. Maar die vieze tuintegels weerhouden je ervan om heerlijk ontspannen van het zonnetje te genieten. Het kan flink frustrerend zijn. Geen zorgen, we hebben de oplossing voor je: de KB Terras Reiniger! Met KB Terras Reiniger laat je groene aanslag verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hardnekkige vlekken op de tegels zijn super easy te verwijderen, zodat jij na de klus nog genoeg tijd over hebt om te relaxen op jouw terras. 

  1. Vieze tuintegels? KB Terras Reiniger to the rescue
  2. Pak je terras aan: KB Terras Reiniger stappenplan
  3. De formule van KB Terras Reiniger
  4. KB: A genie in a bottle

Vieze tuintegels? KB Terras Reiniger to the rescue

Laten we eerlijk zijn, vieze tuintegels maken jouw tuin gewoon een stuk minder aantrekkelijk. Het terras ziet er onverzorgd en smoezelig uit. Daarnaast hoeft er maar een plensje regen te vallen en je glibbert zo het terras over. That’s a no-go! Laten we eens kijken hoe we met KB Terras Reiniger dit klusje zo geklaard hebben. 

Pak je terras aan: KB Terras Reiniger stappenplan

Een stappenplan dat jouw terras weer opfleurt. Wie wilt dan nou niet? Met KB Terras Reiniger gaat het reinigen van jouw tuintegels gemakkelijk en snel. Het is tijd om de eerste stap te zetten naar een schoner en frisser terras. Let's go!

Stap 1: Voorbereiden

Ga zelfverzekerd aan de slag! Eerst even wat los vuil weghalen van jouw terras, zoals bladeren en los zand. Handschoenen aan? Kruiwagen bij de hand? Een goede voorbereiding is het halve werk. 

Stap 2: KB Terras Reiniger

Grijp KB Terras Reiniger uit de kast en volg simpelweg de instructies. Laat onze krachtige formule het zware werk doen.

Stap 3: Reinigen zonder water 

Breng het mengsel aan op een droge of licht vochtige ondergrond. En dat is alles! Je zult al binnen 2 tot 3 dagen de eerste resultaten zien. En extra tip: na een week even een goede bezemsessie om het achtergebleven vuil op te ruimen. 

De formule van de KB Terras Reiniger

  • Krachtige formule: Nooit meer schrobben! KB lost het hardnekkigste vuil op zonder gedoe.
  • Snel en efficiënt: Bespaar tijd en moeite. In een oogwenk ziet jouw terras er weer uit zoals jij hem in eerste instantie had bedacht.
  • Veilig en natuurlijk: Dit middel is niet schadelijk voor flora en fauna.

KB: A genie in a bottle

Bij KB weten we dat een schoon thuis niet alleen binnen betekent. Daarom hebben we een reeks hoogwaardige schoonmaakproducten ontwikkeld om jouw tuin nieuw leven in te blazen. Of je nu jouw terras een grote opfrisbeurt wilt geven, de tuin wilt opknappen, of jouw buitenmeubilair weer als nieuw wilt. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor jouw gemak en maximale effectiviteit. Met KB Terras ReinigerTuinmeubelreiniger Hardhout en Tuinmeubilair Kunstof in jouw keukenkast kan je elke hoek van jouw tuin makkelijk en snel aanpakken. We streven ernaar om je te voorzien van de juiste tools om buiten net zo van een frisse en schone omgeving te genieten als binnen. KB staat voor natuurlijk, effectiviteit en een glimlach op jouw gezicht tijdens de onderhoudsklusjes. Dat is onze belofte aan jou.

LEES OOK DEZE TIPS

externalId=kb-easy-as-news-detail-2.0.2.0.2&filter[active]=1&sort=date.desc