KB EASY AS… 1-2-3

een schoon thuis

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis? Een opgeruimd huis geeft rust in je hoofd en het gevoel dat je in control bent. Maar eerlijk, schoonmaken is niemands grote hobby. Maar het moet gebeuren. Dus hup, aanpakken die handel, schouders eronder en aan de slag! Met KB schoonmaakproducten maak jij je huis in een handomdraai schoon. Let's do this!

externalId=kb-easy-as-over-1.1.2.1.1.1&filter[active]=1

EASY AS 1-2-3

Gemakkelijk & snel

NATUURLIJK

Ingrediënten van natuurlijke oorsprong

EFFECTIEF

Reinigt grondig & veilig voor mens, dier en milieu

Het verhaal

KB Easy As 1-2-3 geeft je rust. Een opgeruimd, schoon huis en opgeloste problemen geven je voldoening, het geeft rust en tijd om leuke dingen te gaan doen. En dat is waar het om draait in het leven.

Het leven is maar kort en we moeten al zo veel. Voor weinig mensen is schoonmaken, opruimen of problemen oplossen een hobby, dus zorgen we er voor dat het zo makkelijk mogelijk gaat zodat er tijd over blijft voor dingen die er echt toe doen. 

En het makkelijk schoonmaken en problemen oplossen doen we ook nog eens op een natuurlijk effectieve manier. Niks chemische schoonmaakmiddelen, maar gewoon natuurlijk effectieve alternatieven. 

We gaan de klussen aanpakken, zet je schouders er onder. Niet mopperen, maar aan de slag. Een schoon huis maakt het weer een echt thuis, maakt het thuis werken en leven zó veel aangenamer. 

KB, jouw natuurlijk effectieve oplossing voor alle schoonmaak en onderhoudsklussen, Easy As 1-2-3.

externalId=kb-easy-as-over-3.1.2&filter[active]=1&filter[entity]=product

VERKOOPPUNTEN

KB Easy As… 1-2-3 is exclusief te koop bij Intratuin

Benieuwd of je onze producten ook bij jouw Intratuin kunt kopen?

Easy as… 1-2-3 voor elke klus!

Om het makkelijk te maken hebben wij ons assortiment verdeeld in 4 klussen: badkamer, buiten, keuken en interieur!

Ieder assortiment bevat een algemeen product bijvoorbeeld een badkamer reiniger of een allesreiniger, maar ook specialistische producten zoals KB Ontkalker Koffiemachine en KB Meubelreiniger Hardhout. Zo hebben we voor iedere klus het juiste product!